maanantai 11. kesäkuuta 2012

Vesimarmorointia.

Päätin pitkästä aikaa taas vesimarmoroida koska viimekerroilla se meni aikalailla vituiksi kuin jeesuksen pääsiäinen. 8) Tälläkerralla ajattelin että jesh, nyt menee hyvin mutta lopuksi kun katsoi kynsiä, löytyi jos jonkinlaisia hutilyöntejä, leviämistä ja ilmakuplia. ^^ Ehkä sitten taas ensikerralla. Voisin koittaa väsätä pienen tutonkin asiasta koska on kiva laittaa paljon kuvia ja silloin tekee varmasti huolellisesti.

Pohjan lakkasin China Glazen Heaven lakalla. Laitoin muutaman kerroksen koska peittävyyden ei tarvinnut olla paras mahdollinen.

Vesimarmorointiin käytin Heavenin lisäksi China Glazen Liquid Leatheria, ja nämä kaksi toimivat hyvin vesimarmoroinnissa, jokseenkin tuli liian tummat. Nämä ChG toimivat hyvin marmoroinnissa koska olivat niin ohuita. 8)

Jotkut kynnet onnistuivat ja jotkut eivät. Kaikenlisäksi Cesarin pikakuivattava levitti mustaa :( Siksi vasen keskisormi meni pilalle. Laitoin muihin kynsiin Konadin top coattia mutta en antanut tarpeeksi kauan kuivaa vaan joihinkin kynsiin tuli vähän osumia. No edelleen, harjoitus tekee mestarin. :D

Photobucket

Photobucket


Tässä vielä kuva Heavenista, kaksi kerrosta. Salaman ansiosta huomaa shimmerin. :) Tykkään tästä neutraalista sävystä. :) Ostettu kynsikoristekirpparilta.
 
Photobucket

3 kommenttia:

  1. Tosi kivasti onnistuneet. Täytyy varmaan tilata tuo Liquid leather itsellekin vesimarmorointikäyttöön. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Joo se oli toimivaa tuohon hommaan :)

      Poista