perjantai 18. maaliskuuta 2011

26

Christina Aquileran hajuvesi oli yksi ensimmäisistä rakkauden kohteistani, nykyään, lähes loppuun asti pullon käytettyäni olen todennut että tämä hajuvesi haisee vain hielle! hahaha

Ongelmani oli, mitä laitan verkkokuvion alle kynnelle, koska valkoisella en todellakaan ajatellut ruveta sotkemaan. No päädyin sitten laittamaan yhden kerroksen Malavan Osaka kynsilakkaa, sävy 6, ja yhden kerroksen Star Gager lakkaa, vain tuomaan pientä kullan sävyä (normaalisti tätä lakkaa saa laittaa sen 10 kerrosta että se peittää kunnolla)

Hauska juttu jossa meinas aivan onnen kyyneliä tulla, oli sitten verkkokuvion laittaminen. (Laatta m57) Ensinnäkin laatan kuvio ja stamperi oli aivan liian lyhyitä mun kynsille, ja mun kynsien kynsipeti aivan liian kaareva, joten eiköhän pitäny laittaa sitte parissa erässä, joten "sauma" kohtia tuli kivasti, mutta laitoin sitten kivoja tarroja päälle!

Jonka jälkeen päätin vielä oikein kiristää hermoja tekemällä Color Club :in Art liner lakalla kukkia. Ei tullut kyllä mitään mutta yritys hyvä kymmenen.

Loppupeleissä kynsistä tuli ihan hienot kun reunat siisti mustasta. Vaikka tietenki erottui läpi kynnen toi "yli" menevä raja, se toi kivaa sävyeroa kun päällä oli helmenvalkoista Mavalaa ja kultaista Star Gageria :))


CA

CCaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti