torstai 3. maaliskuuta 2011

Kynnet vol. 21


Nyt oli vuorossa sitten IsaDora :n Graffitilakan testaus. Tuossa Mira kysyi että miksen ostanu halvempaa versiota, ja kuten vastasin, en tiedä!

kräkle

Alla Depend :in ihanaa vaaleansinistä lakkaa, pientä shimmeriä havaittavissa. Koostumukseltaan tosi pigmenttistä ja paksuhkoa, mutta ei liian paksua eli yksi kerros riittää. Kuivuu myös nopeata! Täytyy myöntää että en ole ennen Depend :ejä omistanut, (paitsi yhen värittömän). Hassua sinänsä koska ovathan nämä halpoja, ja hyviä!

Mielestäni Graffitilakka on tarkoitettu niille joilla ei ole aikaa/halua/taitoa laittaa kynsiään, ja kuvittelee että tämä on joku hieno design. Mutta onhan munkin nyt pakko tällänen omistaa. Ihan kiva mutta aika turha. Hauskaa että tällänen on keksitty! Ja mielenkiintoista kuinka se toimii ja joka kynsi on erilainen.. En kyllä kadu ostoa. Ekan kerran ku tätä kokeilin niin en oikein tajunnut tekniikkaa ja sain sen aikaan että halkeillessaan tää veti aluslakanki mukanaan ja ei kuivunut, mutta sitten tajusin että jos sitä vaikka antais aluslakan kunnolla kuivua nii johan toimi.

Lisänä vielä mustat strassit.. En vaan voi olla kynsillä joissa ei ole jos jonkinmoista härpäkettä :D En viimmeistellyt lakkausta millään top coatilla. Hyvejä lakkoja!

4 kommenttia:

  1. Mun mielestä graffitilakan hienous on just siinä et siin saa nopeesti simppelistä yksvärisestä kynnestä vähän erikoisemman ja näyttävämmän :D
    Itellä just liila lakka ja päällä valkone graffiti XD ähyhy joo en tiä meitsi kyl meinaa ostaa sen pienen mustan lakan kyl viel uhu XDDDD ää tiäks mietin, et mistäääää ostat ne ihanat pitsitarrat? onko ne ees tarroja.. No kumminki ne pitsikuvoiset mä haluan sellasia kans ;_;

    VastaaPoista
  2. haha no JUST!: DD jos tarkotat niitä pitsikuvioita jotka oli niiden punajuurtenväristen kans, nii ne ei ollu tarroja vaan ne oli tehty leimaamalla:--)

    VastaaPoista
  3. aijjaa mitä vittua XDDDD yhyy

    VastaaPoista