tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kicks!

Eräänä päivänä päätin käydä Kicks :issä koska olin saanu alennuskuponkeja sinne, oonhan vakiasiakas! (Vaikka asiakkaiden palvelu on välillä hieman puutteellista) Tarkotus oli käydä hakemassa itelle graffiti lakka koska... noh onhan nyt sellanen pakko omistaa vaikka mielestäni sen käyttäminen ei ole mainitsemisen arvoista kynsitaiteilua.. Mutta onpahan kiva lisä..

Mutta tosiaan, tää puteli maksaa 8 euroa Kicksissä joten sen verran oli tarkoitus kuluttaa tietenkin. Mutta ei, meni sitten reissuun 70 euroa! Löysin ota 3 maksa 2 Dependejä, uutuushajuveden ja Anttilasta tarttui mukaan kivoja tarroja, kuorintageeli jota oli eri blogeissa suositeltu ja meikkivoide..

Photobucket

  • Ed Hardyn hajuvesi. En voi sanoin kuvailla! Harvoin ostan hajuvesiä koska ne maksaa mutta tämä oli pakollinen. Loistavin haju jota oon ikinä haistanut (ja rakastan hyviä tuoksuja!) Tuoksun nimi on Hearts & Daggers. Kicksissä oli toinenkin Ed Hardyn hajuvesi, sellanen putkilomainen mutta se tuoksui liian laimealta mun nenään!
  • Dependiltä kolme lakkaa, kaks ihanaa shimmerlakkaa, sininen ja minttu, sekä neonpinkki! Testasin sinistä lakkaa Jonnan kynsiin (mutta en ottanut kuvaa) ja se levittyi hyvin ja yksi kerros vaan riitti.
  • IsaDoran Graffitilakka. Testasin tätäkin mutta ei oikein vielä iskenyt mun sydämmeen..


Photobucket

  • Loreal Perfect Clean kuorintasysteemi. En oo vielä kerennyt testaamaan harmikseni :(
  • Ihania tarroja joita innostuin ostamaan koska sielä oli Ed Hardy pääkalloja! hehe
  • Maybellinen Matte mousse. Ei tämä paljon kehuja saa yleensä mutta munmielestä tää on tosi helppokäyttöinen ja peittävä tuote..

3 kommenttia:

  1. Olisit ostanu sen pienemmän putelin graffiti-lakkaa joka maksoi vaan 3,90€ muistaakseni! Kicksistä siis myös :D meitsi ainaki vähä himoais ostaa sieltä sen mustan ja punasen ;__;
    Ku ei tuu noin isoa purkillista kuitenkaa käytettyä tota lakkaa varmaa ikinä.

    VastaaPoista
  2. nii joo mä vähä tsekkailin niitä ja ajattelin et voiku halpoja! niin nyt ku sanoit niin en tiedä miksen sitte ostanu sitä vaan ton kalliimman:D taisin mennä sekaisin noista dependeistä: D

    VastaaPoista
  3. joo oli se melkoisen kallis, mutta ajattelin ettäää noo ihan sama koska oli kuitenki kaikista ihanin tuoksu jota oon haistanu :D

    VastaaPoista