lauantai 26. maaliskuuta 2011

29

Hieman random systeemiä taas... Odottelen että tiskikone olisi valmis hommassaan, ja pääsisin nukkumaaann! Tänään tuli pelattua ylihyvää Terapiapeliä Jennyn, Sebun ja Jonnan kans ;);) ihanata oli!

Mutta nyt itse asiaan, sotkinpa kynsiä muuten vaan yks päivä, ja päädyin sellaseen termiin ku Skittle. :D Skittle tarkoottaa sitä että joka kynsi on erivärinen. Tää tuo mulle mieleen vaan ala-asteen pelleilyn, ja ei tälläsiä kynsiä voi kyllä julkisesti esitellä, mutta blogiin käy mikä vaaan! :D Päädyin myös graffiti lakkaan tässä näin kivasti! Vaaleanpunaisessa kynnessä tuo halkeilu ei tapahtunut kyllä yhtä hyvin kuin esim. sinisessä:D

skittle

-China Glaze - Sexy in the City
-Star Gager
-China Glaze - Limbo Bimbo
-China Glaze - In the Lime Light
-IsaDora - Graffiti nail top


Ajattelin myös erään kynsilakkablogin innoittaman koittaa marmorointia ilman vettä... Ei voi munmielestä kutsua tätä tyyliä marmoroinniksi, oikeastaan pelkkää sotkemista. Mutta tietenki ihan kiva, kauneus on katsojan silmissä!

Eli homman nimi on se että runsaasti lakkaa ja hammastikulla tehään kuvioita. :D Alimmaksi valkoista lakkaa, sen päälle helmenvalkoista, sinistä ja mustaa. Harmi vaan että valkoinen lakka meni hammastikun edellä:(

marmorointi

-Nfu'oh 01
-Elf - Pearl
-China Glaze - Sexy in the City
-Aden (musta)



Loppuun vielä toinen kuva Sonjan kissasta, Leosta! Demonikissa.:D

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva tuo kuivamarmorointi :)

    VastaaPoista
  2. niimpä, ku asiaa ajattelee nii ei kuulosta kovin houkuttelevalta mutta kyllä se näyttää kivalta, mutta on vesimarmorointi paras: ))

    VastaaPoista