maanantai 9. heinäkuuta 2012

Sekametelisoppa

Tämä mani on kyllä todellinen sekametelisoppa, ei mennyt läheskään niinkuin päässäni oli ajatuksena. Mutta jotain positiivista, nämä ovat niin rumat että ovat mielestäni jo hienot.

Pohjalla on OPI :n Alpine Snow, joka oli suhteellisen kökköä tavaraa. Melkoista raidoittumista tapahtui mutta kyllä lopputulos oli parin kerroksen jälkeen ihan hyvä. Onneksi kuivui aika hyvin ilman pikakuivattajaakin.

Sohin strasseja sinne tänne satunnaisesti ja laitoin ympärille mikrohelmiä. Kyllä meinasi usko loppua ja toivo pettää kun näitä mikrohelmiä laitoin, voi tsiisus. Loppujen lopuksi selkäkin oli niin kipeä että oikeaan käteen vaan laitoin väritöntä lakkaa ja kaadoin mikrohelmiä päälle. Näytän myös siitäkin kuvan.  Voitte kertoa sitten että miltä näyttää. xD Otin oikein monta kuvaa teille, että oikein tuntuu kuinka väännän omaa veistä omassa haavassa! Ai että mitä taidetta, kun mikrohelmet vielä oikein levittivät värit ympäriinsä!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

7 kommenttia:

  1. Nää on niin nätit. :D Saatan pölliä idean! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anna mennä! Odotan innolla:D

      Poista
    2. Tosi ihanat! Kauniisti noi eri värit piristää tuon valkoisen pohjan:)

      Poista
  2. mun mielest nää on just mageet :D

    VastaaPoista
  3. Makeet! Niin överit että on jo hienot! Lady Gaga olis kade:D Samaa mieltä Lunaliin kanssa.

    VastaaPoista
  4. Mä en edes tajunnut että mikrohelmien väri oli levinnyt ennen kuin luin mitä kirjoitit. Musta nuo on hienot, överit juu, mutta ehkä just siksi niin hienot. :)

    VastaaPoista
  5. Mahtavat! Iso vaiva, mutta tosi komeat kynnet. :)

    VastaaPoista