keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Jottain

Ostin Dependin vihreän cremelakan sävyä numero 255. Todellinen heräteostos alelaarista. Pohjalla on vihreä creme ja seassa pienen pientä shimmeriä. Kiva lakka, ja kuivuu mataksi. Tarvii päällyslakan jotta shimmer näkyy. Laitoin lakan päälle strasseja. Hieman plääh kynnet mutta tulipahan tehtyä jotain. 8)

Huomasimpas kuvia katsellessa että eihän nämä kynnet ole ollenkaan vihreät kuvissa, vaan turkoosit!! :D Tosi kiva! Olkaa hyvät swatch kuvasta missä lakka ei ole edes oikean sävyisenä. ;D

 photo Depend2551_zps953e8c4e.jpg

 photo Depend2552_zpsa3f80d81.jpg

Loppukevennykseksi minun veljien parta-agama, Kyllikki tai Kaarina, ei sillä ole virallista nimeä, eikä kyllä edes tiedetä vieläkään onko se tyttö vai poika. :D Tyttö se taitaa olla! Bongasin sen lehti suupielessä ja oli pakko ottaa kuva.

 photo Partaagama_zpsa519fa05.jpg

"Hei sul on tos jotain.."

Ps. Vajaa 24 tuntia aikaa enää osallistua arvontaan. Maaliskuun puolella osallistuneita ei enää hyväksytä. Suoritan arvonnan viikonloppuna tai ensi viikolla. Kunhan olen päässyt asettumaan hiihtoloman jälkeen mukavasti omaan kolooni Seinäjoelle. :)

6 kommenttia:

  1. Nätin värinen lakka! Ihan huippuhauska toi lisko :D Mullekin tuli mieleen toi "Sulla on tossa jotain..."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vaikkakin sävy kuvassa ei kyllä ole aivan oikea! :D hihi se on välillä hauska ja välillä aika rasittava kun sillä on aamulla tapana riehua terraariossa ja siihen herää sitten kivasti (Y) :D

      Poista
  2. Ihanan värinen lakka:)
    ihana toi parta-agama:D

    VastaaPoista
  3. Ihanat kynnet ja supersöpö lisko!

    VastaaPoista
  4. Jo jännittäis, että kuka voitti arvonnan... :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille, ja nyt voittaja on arvottu :) !

    VastaaPoista