lauantai 16. helmikuuta 2013

Silver lake & frozen flowers

Tein pari pientä muutosta blogissa.. Kävin nimittäin parinvuoden takaisia postauksia läpi, ja poistin niitä yli 30! Tämä blogihan ei alunperin ollut kynsiblogi, (niinkuin nimestäkin voi päätellä.. Jos jotakuta kiinnostaa nimen alkuperä, se löytyy ensimmäisestä postauksesta,) joten 2010 sekä 2011 alkupuolella oli todella paljon ylimääräistä lätinää. Eihän ne mitään, ihan kivaa muisteltavaa.. Mutta se kirjoitustyyli ei oikein imarrellut ja poikkesi mukavasti tästä nykyisestä hieman "hienommasta" kieliasusta. :) :) Joten nyt, jos jotakuta kiinnostaa palata ihan alkuun tätä blogia, lokakuulle 2010, olkaa hyvät. Siellä on suht vähän kynsipostauksia, mutta ainakin voi nähdä mistä tämä on lähtenyt. :)

Ja lisäsin vielä hakukentän tuohon oikeaan laitaan ->

♥♥♥♥♥

Nyt itse asiaan. Epäonnistuneiden ystävänpäiväkynsien jälkeen oli aika ryhtyä tekemään sitä mitä osaan, eli kukkia. :) :) Pohjalla on Gina Tricotin Silver Lakea 3 kerrosta. Ihana hopeanvihreä metallinhohtoinen shimmerlakka. Hyvin peittyi mutta melko hidas kuivumaan. Kuvissa lakka muistuttaa kyllä enemmän turkoosia kuin vihreätä..

Halusin tehdä päälle jotain kivaa mustalla ja valkoisella, ja tälläkertaa se sai olla one stroke (Täälä asiasta), sillä minulla on vain kaksi sivellintä mukana Vaasassa, ja muutama akryyliväri. Tein ensin pyöreitä osuuksia one stroke tyyliin, ja tein terälehdet teräviksi ohuella silvetimellä. Pienen finistelyn jälkeen koristelin glitterlakalla ja strasseilla kukkien keskustat. Onnistuneet mielestäni, ja tuo lakka on ihana. :)

 photo Silverlake2_zps3dccbd34.jpg

 photo Silverlake1_zps26a005e4.jpg

 photo Silverlake3_zps96bdc557.jpg

14 kommenttia:

 1. Hih, ehkä mieluumin tosiaan luen tätä nykyistä tyyliä:D Mutta hauska oli kurkata;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Hieman tyrskähdin kun palasin blogia taaksepäin. :D Mirva 17 v. 8)

   Poista
 2. Oi, todella onnistuneet ja kauniit. :) Yleensä en innostu sinisävyisestä, mutta nämä ovat ihanat (kuten lakkakin).

  VastaaPoista
 3. Vau, nää on ihanat! =)

  VastaaPoista
 4. Oih, onpa todella ihanat! Ihana lakka, ihana mani ja ihanat koristeet!

  VastaaPoista
 5. Oi nää on tosi kauniit! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköiset! Sopivan graafiset mun makuun :) Hassua kun alan katsella ihailevasti just tuollaisia sävyjä, mitä en ikinä itse ostaisi lakkaostoksilla ja veikkaan, ettei edes sopisi mulle :D Yritän olla ostamatta vaikka mieli tekeekin, kun sun kynsillä näyttää niin kauniilta.

  VastaaPoista
 7. Ihanat!! :) noi kukat on niin kivannäköiset :)

  VastaaPoista
 8. Tosi sievät :) kuin jääkukkia!

  VastaaPoista