perjantai 22. helmikuuta 2013

Roiskahdukset

Päätinpä nyt kokeilla niitä roiskekynsiä, mitä olen nähnyt mm. Liisan blogissa, tosin oma versioni oli vain surkea yritys verrattuna Liisan hempeisiin roiskeisiin. ;)
En edes yrittänyt muistella Liisan ohjeita näitä tehdessäni, vaan katsoin Liisan postauksen vasta jälkikäteen, ja kyllä ärsytti! Liisan roiskeet ovat kauniisti levinneet, mulla on vaan isoja klimppejä! No, tässä tulee pientä ohjetta, mitä ei kannata tehdä. ;)

Pohjalla on China Glazen Liquid Leather, ja nimettömässä H&M Fashionista. Mustat roiskeet ovat jollain vanhalla Rimmelin lakalla. Lakkasin joka kynteen vähintään kaksi kerrosta kynsilakkaa, ja annoin kuivua tovin. Sitten alkoi sotkeminen pillin ja lakan kanssa. ;)
Ideana on siis ottaa pillin päähän aimo annos lakkaa ja tehdä terävä puhallus toisesta päästä, jotta kynsilakkaa roiskahtaa kynnen päälle. Tässä pientä listausta mitä kannattaa muistaa näitä kynsiä tehdessä!

  • Kannattaa suojata teipillä kynsien reunat, oli muutes mahtavaa poistaa mustia kynsilakkaläjiä iholta!
  • Suojaa paikat kunnolla. Kynsilakkaa saattaa roiskahtaa aika pitkälle, myös vaatteille! Ei vara venettä kaada. ;)
  • Käytä kynsilakkoja joilla ei ole niin väliä, sitä nimittäin voi kulua aika lailla! Ja mitä juoksevampaa lakkaa, sen parempi.
  • Ottaessa kynsilakkaa pillin päähän, varmista että siitä tulee ns. kalvo, koska muuten pillin päästä ei lennä muutakuin räkää jos kynsilakkaa ei ole tarpeeksi. 
  • En oikein osannut hahmottaa sopivaa etäisyyttä. Kaukaa puhaltaessa tuli ihan kivaa jälkeä, mutta roiskeet eivät aina osuneet sinne mihin piti. Läheltä puhaltaessa taas tuli isompia möykkyjä. Liisa on puhaltanut läheltä ja hän sai tosi kivaa jälkeä aikaan. :) Kannattaa kokeilla mikä itselle on parasta.

 photo roiske2_zpsbc8c8546.jpg

Laitoin päälle kerroksen pikakuivattavaa, ja siihen päälle kerroksen Flormarin mattalakkaa. Isommat möykyt eivät kerenneet kuivua kunnolla, mutta onneksi yön aikana nekin olivat kovettuneet. :D Alkuun en pitänyt näistä koska kynsinauhojen putsaaminenkin oli todella harmoja raastavaa, mutta nyt olen ihan tyytyväinen! Olisi pitänyt tajuta ottaa kuva ennen mattalakkaa, mutta eipä sitä tullut ajateltua. :) Nämä kuvat ovat taas digikameralla. Huomaa varmaan kuvien väreistä ja valotuksesta. :) 

 photo roiske1_zps17da35ab.jpg

Ps. Alle viikko aikaa osallistua arvontaaann!:) Teitä lukijoita on jo yli 200, oi onnea!

9 kommenttia: