sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kuupuoli


Taas puolikuumanikyyriä. Sävyt keksin Nailed It. Blogin eräistä kynsistä. :) Mintunvihreä lakka on Elf :in creme lakka, todella huonoa.. Raidoittui ja sutikin on kökkö.. Kuivui hitaasti.. Joskus olen saattanut kehua Elfin kynsilakkoja mutta unohtakaa se! Onneksi päällyslakka tasoitti raidat suhteellisen hyvin. Laitoin puolikuumaisesti (kuumaisesti, hihi) Wet n Wildin Sparked glitterlakkaa.

 photo Sparkle2_zps389202e2.jpg

 photo Sparkle1_zpsc34cc677.jpg

Kamera ei suostunut ikuistamaan kynsiä niiden oikeassa sävyssä.. :( Yllätys, mintunvihreä on myös yksi sellainen sävy jota on hankala saada oikean väriseksi..

Tämän manikyyrin toteutus oli lähes pakkomielle. En saanut mielenrauhaa ellen tehnyt tätä. Ja tähän ideani sitten loppuivatkin.. Mitähän sitä seuraavaksi tekisi. :o Totaalinen ideakato taas vaihteeksi. Ehkä olisi aika ryhtyä toteuttamaan toivepostauksia. :)

Ps. Muistakaa arvonta -->

3 kommenttia:

  1. Kiva kun kerroit että tuo Elf ei ehkä ole omistamisen arvoinen. Tuli meinaan blogin lukuluettelon perusteella tunne että mulle kans :D

    VastaaPoista
  2. Eikä, nyt munkin on pakko tehdä tälläiset! :P Mikäs väri ois kiva tän ciaten oil slickin päälle äääääääää :D

    Sähän voisit tehdä seuraavaks.. jotain leimailuja? En oo tainnut nähdä leimoja kertaakaan sun kynsillä :P Tai jotain, mikä kuvastais sun opiskeluja... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en osaa kyllä yhtään sanoa.. Ehkä hopea ? :D

      Oon tooosi laiska leimaijila, vaikka värkkejä siihen onkin. Ja kyllä mulla sillointällöin niitä leimailuja näkyy, ei kyllä pitkään aikaan. Pitää kunnostautua sillä saralla.

      Poista